KLANTEN

delaroche werkt voor uiteenlopende bedrijven. Of je nu producten of diensten levert, je richt op de zakelijke- of consumentenmarkt, profit of non-profit bent. We helpen je graag! Bijgaand een paar voorbeelden van klanten die wij helpen of hebben geholpen met hun Online Marketing:

 

EetZakelijk

delaroche werkt sinds 2016 voor EetZakelijk. In dit traject zijn al de nodige stappen gemaakt. Zo heeft delaroche het Social Media beleid uitgestippeld en beheren wij de accounts voor hen. Daarnaast zijn we actief met allerlei campagnes om de verkoop te stimuleren.  

www.eetzakelijk.nl

 

Snaterse Urban Creation

Margriet Snaterse van Snaterse Urban Creation hebben we geholpen met haar kernvraag: Hoe kom ik aan nieuwe klanten? Door een Strategische sessie te houden kwamen er veel aandachtspunten naar voren.
Margriet heeft onze adviezen ter harte genomen wat resulteerde in een geheel nieuwe website met duidelijke informatie en een uitgebreid projectenportfolio.

www.margrietsnaterse.nl    

 

Stoelsprookjes

Deze webwinkel met hele leuke accessoires voor onder andere de Maxi Cosi ondersteunen wij met de gehele Online Marketing. Door continu de resultaten van onze inspanningen te meten -en bij te sturen waar nodig- worden de marketingbudgetten optimaal ingezet en schiet de verkoop omhoog.

www.stoelsprookjes.nl